Αν αλλάξατε γνώμη, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν ανοιχτεί, συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση. Μπορείς να μας το επιστρέψεις και να διαλέξεις κάτι άλλο ή να σου γίνει επιστροφή της αξίας του.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

 1. Μας καλείς στο 6974755075 ή στο 2310 465434 εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβες το προϊόν και μας ενημερώνεις
 2. Διαλέγεις αν και με τι θέλεις να αντικαταστήσεις το επιστρεφόμενο προϊόν
 3. Μας επιστρέφεις το προϊόν που δε θέλεις Ματσούκας & Αθανασίου Διάκου , Θέρμη Θεσσαλονίκης , φροντίζοντας να είναι συσκευασμένο με κάποιο τρόπο ώστε να μη καταστραφεί κατά τη μεταφορά, με όλα τα σχετικά συνοδευτικά έντυπα (απόδειξη λιανικής/τιμολόγιο),  με τρόπο της επιλογής σου.
 4. Μόλις το παραλάβουμε ελέγχουμε την αρτιότητά του και προχωράμε στη αποστολή του νέου ή στην επιστροφή της αρχικής αξίας της παραγγελίας σου με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει η πληρωμή της.
 5. Τα μεταφορικά αποστολής του νέου αντικειμένου επιβαρύνουν τον πελάτη

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 • Αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, βάσει των συνοδευτικών παραστατικών (απόδειξη, τιμολόγιο, voucher courier). Απλά μας ειδοποιείς είτε τηλεφωνικά είτε με mail στο info@3littlefoxes.gr
 • Δεν γίνονται αλλαγές χωρίς τα παραστατικά αγοράς (απόδειξη,τιμολόγιο,κάρτα αλλαγής)
 • Δεν γίνονται αλλαγές σε σκισμένα, χαλασμένα ή σπασμένα προϊόντα.
 • Δεν γίνονται αλλαγές σε ανοιγμένα, χρησιμοποιημένα ή προϊόντα χωρίς την αρχική τους συσκευασία
 • Δεν γίνονται αλλαγές σε είδη που έχουν έκπτωση ή είναι σε προσφορά
 • Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε προϊόντα που δεν κρατούνται στο απόθεμα μας και έρχονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας για τον πελάτη.
 • Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία τους με τα καρτελάκια τους.
 • Δεν γίνονται αλλαγές σε προϊόντα περιποίησης/ υγιεινής (πιπίλες,θερμόμετρα,μασητικά,ψαλιδάκια,βούρτσες,νυχοκόπτες,μάσκες, αντισηπτικά, επιθέματα στήθους), εάν έχει παραβιαστεί ή ανοιχτεί η αρχική τους συσκευασία

Μπορείς επίσης να επιστρέψεις ο ίδιος το προϊόν στο κατάστημά μας και να εξαργυρώσεις επιτόπου την αλλαγή σου.

Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα ή παράπονο , μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο info@3littlefoxes.gr και το αρμόδιο τμήμα θα σε εξυπηρετήσει άμεσα.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Για την επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@3littlefoxes.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 6974755075 για να πάρετε σχετική έγκριση και οδηγίες για τον τρόπο αποστολής του ελαττωματικού προϊόντος ώστε να μην επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδα. Μην επιχειρήσετε να το αποστείλετε πίσω χωρίς να μας ειδοποιήσετε ή μην επιχειρήσετε να το επισκευάσετε μόνοι σας, διότι δεν θα μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή του.

Αντικατάσταση ή επισκευή του προϊόντος μπορεί να γίνει εφόσον  εξετασθεί και επιβεβαιωθεί το σφάλμα από τον κατασκευαστή – εισαγωγέα και δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης, με προσκόμιση της συσκευασίας προϊόντος και της απόδειξης αγοράς του.

Αρμόδιος για τον έλεγχο και την αντικατάσταση των ελαττωματικών προϊόντων είναι αποκλειστικά ο εκάστοτε αντιπρόσωπος. Η διαδικασία περιλαμβάνει τα παρακάτω στάδια απαραιτήτως:

 1. Παραλαβή του ελαττωματικού προϊόντος από εμάς
 2. Αποστολή του για έλεγχο στην αντιπροσωπεία
 3. Ενημέρωση από την αντιπροσωπεία για την επισκευή ή αντικατάστασή του.
 4. Επισκευή ή αποστολή αντικατάστασης από την αντιπροσωπεία.

Η αντικατάσταση ή η επισκευή γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την αντιπροσωπεία,

Τα μεταφορικά επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνουν τo 3littlefoxes. Σε περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σαν ελαττωματικό και διαπιστωθεί η αρτιότητα του, τα μεταφορικά και της επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.